Næseoperation Guide. Find den rigtige kirurg.

sep 16 2015

Næseoperation er en af de mest populære kosmetiske procedurer udføres i dag. Denne operation omformer effektivtpatientens næse til en mere ønskede kontur. For nogle patienter, kan proceduren også udføres for at omforme den internestruktur af næsen at gøre vejrtrækning lettere. Næseoperation Tyrkiet er også gjort i kombination med andre plastikkirurgi procedurer,såsom en ansigtsløftning. Hvis du overvejer rhinoplastik, vil denne trinvise vejledning fra denne næseoperation pris guide hjælpe dig med at forstå hvad de kan forvente fra din procedure. Hvis du tværtimod leder efter nogen der kan hjælpe med en brystforstørrese kan vi anbefale nogle andre.

 

Medicin

Det første skridt i din rhinoplasti procedure bliver administration af de relevante medicin til at forberede dig til kirurgi.Nogle patienter vil blive givet en lokalbedøvelse, mens andre kan modtage en general. En lokal anæstesi numbs detspecifikke område af operationen. Patienten er ofte givet IV sedation i kombination med lokalbedøvelse til at hjælpe demmed at slappe af under proceduren. En generel anæstesi kan også bruges under næsekorrektion, der sætter patienten i endyb søvn under proceduren. Din læge vil anbefale den bedste medicin til din specifikke situation.

 

Overvågning

Under hele proceduren, kan din læge overvåge visse vitale tegn ligesom dit blodtryk og vejrtrækning at sikre du tolererekirurgi. Disse skærme er for patientens egen sikkerhed og sjældent noget at være bekymret over.

 

Snit

Snit anvendt for rhinoplasty varierer afhængig af om proceduren, der er en åben eller lukket. I en åben næsekorrektion, erindsnit lavet på tværs af væv, der går mellem næseborene. Denne procedure er generelt betragtes som mere invasive og erforbeholdt større genopbygning kirurgiske indgreb. En lukket rhinoplasty indebærer skjulte indskæringer inde i næsen, oganvendes til mindre justeringer til den størrelse og form af næsen.

 

Omformningen

Når indsnit er lavet, kan lægen udføre den omlægning proces i overensstemmelse med hvad blev drøftet med patientenforud for operationen. I mange tilfælde består proceduren i at reducere størrelsen eller funktioner i næsen. Hvis kirurgenhar brug for til at forøge et område med næsen, er denne proces typisk afsluttet med enten brusk fra septum, eller etstykke brusk fra øret. Korrektioner for vejrtrækning problemer vil også udføres dette tidspunkt.

 

Lukker

Når omdannelsen er gennemført, vil lægen lukke snit med små sting. En skinne kan anvendes for at holde næsen plads,da det heler og beskytte det mod utilsigtet bump. Nogle patienter kan også have interne benskinner eller rør, samt entrekantet forbinding under næsen. Patienten er taget til et opsving område der skal overvåges for en kort periode efteroperationen. De fleste patienter hjem et par timer efter operationen, selv om nogle stadig hospitalet natten overtil observation.

 

Recovery

Efter kirurgi begynder gendannelsesprocessen. Det er vigtigt at forstå, at positive resultater fra kirurgi ikke vises det samme.Ansigt og næse kan være forslået og hævet, men disse symptomer forsvinder eget inden for et par dage. Patienterne fårrecept smerte medicin efter proceduren for at holde dem behageligt under helingsprocessen. Lægen kan også instruerepatienten til at sove med hovedet hævet og undgå de fleste aktiviteter. Dressinger og benskinner kan forblive plads forop til en uge efter indgrebet.

 

Fordi helingsprocessen efter en næsekorrektion tager noget tid, kan patienter ikke se det fulde udbytte af proceduren forop til et år. Men denne fremgangsmåde har vist sig at være yderst effektiv for de fleste patienter, tilbyder et bedreudseende, der vil blive permanent. Hvis du er interesseret i rhinoplastik, kan vi hjælpe besvare dine spørgsmål omproceduren. Kontakt en af vores repræsentanter PlasticSurgeryPortal i dag for mere information eller for at planlæggeen privat samråd med en bestyrelse certificeret rhinoplasty kirurg i dit område.

 

Kommentarer lukket til Næseoperation Guide. Find den rigtige kirurg.

Comments are closed at this time.