Hvad er en anlægsgartner?

sep 29 2015

Her kan du finde din anlægsgartner Svendborg. En anlægsgartner er typisk en kreativ og praktisk arbejdshest, der skaber funktionelle, smukke og afslappende haver til alle slagskunder, fra kommuner og universiteter til private virksomheder og enkelte kunder.

 

Bruger deres talent for design og passion for praktisk arbejde, er anlægsgartnere ansvarlig for at designe, crafting,regenererende og vedligeholde uden for rum.

 

Den kreative side af en havearkitekt job indebærer to hovedfaser: briefing og design. Første ting først, havearkitekt vilmøde med deres klient til at diskutere deres ønsker og begær for det foreslåede landskabsarkitektoniske projektet. De vilderefter producerer en række skitser, planer og designs forelægge dem til klienten.

 

Når designene er afsluttet, havearkitekt vil være ansvarlig for at tage sig af den forretningsmæssige side af tingene: lejeudstyr, rekruttere yderligere medhjælpere hvor nødvendigt og skaffe alle de nødvendige materialer som træ, cement,træspåner, småsten og jord.

 

Når det er tid til at komme til erhvervslivet, er anlægsgartnere ikke bange for at få deres hænder beskidte. De vil plantningaf træer, buske, blomster, buske og alle former for andre grønne områder. De vil også være ansvarlig for behandling afgræsplæner og jord med nærende kemikalier. Det er også muligt at finde en anlægsgartner på Fyn her: http://xn--dinanlgsgartner-2lb.dk/fyn/

 

En havearkitekt job, er dog ikke blot hele om planterne. Disse fyre vil også være eksperter i at bygge hegn, opførepavilloner, konstruere rockeries, pyntede og positionering gårdhave plader. De kunne selv være ansvarlig for pryder havenmed belysning, møbler og andre finpudsning. Læs mere om faget her: https://en.wikipedia.org/wiki/English_landscape_garden

Kommentarer lukket til Hvad er en anlægsgartner?

Comments are closed at this time.