At overvinde tandlægeskræk og angst

sep 29 2015

Føler du forholdsvis rolig før din tandlæge udnævnelse eller er du lidt nervøs om et besøg i den tandklinik?
Du bekymre dig om det dage eller uger før udnævnelsen? Er du en person, der er faktisk bange for om tandbehandling og bekymrer sigom det hele tiden? Synes selv de ting, der er meningen for at gøre besøg behageligere blot at øge pågribelse eller følelseaf angst og at være ude af kontrol som anti-angst medicin, lattergas (lattergas) eller Lokal anæstesi bedøvendebehandlingsområdet (injektioner, nåle, skud)? Uanset hvilken ende af dette spektrum, kan du være , kan det være nyttigtat vide, du ikke er alene.
Faktisk, efter at have lidt eller endda en masse nervøsitet om tandlægebesøg er fælles. Nogle undersøgelser harkonkluderet, at op til 75% af de adspurgte har i det mindste en lille frygt for, at tandlægebesøg. Endvidere fremgår det, at10-15% af befolkningen har en stor frygt meget , at det forhindrer dem i at have en tandbehandling alle. Der erfolk, der har hyppige drømme om tandbehandling; nogle vil kun spise bløde fødevarer, fordi de er bange for at de kan chipen tand og derefter behøver tandbehandling. Som følge heraf lider disse personer udsat under tandbehandling i år medtandpine, infektioner og fattige udseende.
Det er muligt, selv for dem, der er den mest bange, at reducere deres frygt og lære at have tandbehandling en måde,der føles rolig og sikker.
Mens dental frygt kan resultere i stress og undgåelse af pleje, kan det også have mere vidtrækkende konsekvenser. Fornogle påvirker det deres hele identitet og følelse af selvværd. De kan se andre mennesker, der ikke synes at have de sammereaktioner til tandbehandling og begynde at føle, at noget er galt med dem. “Hvorfor kan ikke jeg gøre denne ting, somandre mennesker synes at gøre let?” I virkeligheden, ubehandlet mundtlige betingelser kan resultere i endnu værregenerelle sundhedsmæssige komplikationer.
I sidste ende er det i alles interesse at finde måder at overvinde dental frygt og gøre tandbehandling til en rolig og sikkeroplevelse.

Gode nyheder

Nu til den gode nyhed! For det første er det nyttigt for mange mennesker er bange for at vide, at de ikke er alene. Det erogså vigtigt at indse, at hjælp er tilgængelig. Erfaringen viser faktisk, at selv folk, der har ekstrem frygt omtandbehandlinger kan over deres frygt og lære at have tandbehandling en måde, der føles rolig og sikker. Hvis du harværet bange for en lang tid du kan have svært ved at tro det, men selv folk med mangeårige frygt kan blive hjulpet. Før vibeskrive, hvordan det er muligt at komme over dental frygt, lad os først gennemgå nogle ting om, hvad der gør folk bange.

Hvordan folk bliver bange for at besøge tandlæger?

Ingen er født at være bange for tandlægebesøg. har alle, der er bange for lært et sted, at tandbehandling er noget atfrygte. Nogle mennesker lære dette, fordi de har haft tidligere dårlige dental erfaringer. Følelse af tab af kontrol i dentalmiljøet kan være nok til at undgå tandbehandling for evigt. Og endnu andre kan være bange for historier de har hørt, defilm eller andre indirekte oplevelser. Budskabet til et barn fra en bange forælder kunne være at til at se en tandlægeer noget at være bange for. Sådanne meddelelser kan forårsage personer til at undgå behandling og ikke har nogenmulighed for at lære, at tingene kan være anderledes.
Frygt og angst kan også styrkes ved en fejltagelse. Tænk over detdenne måde; Prøv at huske en tid, da du var virkeligbange for noget, husker du hvordan din krop følte? Dit hjerte bankede hurtigt, palms svedige, maven i en knude? Dem ogandre symptomer at være bange for er alle ubehagelige følelser. hvis en person, der allerede er bange for tvinger sig selv til at have tandbehandling og igen oplever de samme dårlige følelser under udnævnelsen, er hvad de vil huske,bagefter de samme ubehagelige følelser. Det er ligegyldigt, hvordan venlige tandlægen er eller hvordan smerte fri ogbehagelig behandling er. Hvad du husker er følelsen af at være bange, dermed styrke tanken om, at der er noget at værebange for.
I virkeligheden, begynder dental frygt det ubevidste plan. Folk har det vi kalder en “automatisk frygt reaktion.” Janesiger “Jeg føler mig som noget bare overtager og jeg begynder at svede og min mave strammer. Jeg virkelig har ikkenogen kontrol over den.” Da denne automatiske frygt reaktion er ubevidste, kan du gøre det væk ved hjælp af logikeller grund. Fortæller Jane at “der er intet at være bange for” vil ikke hjælpe. Det kan faktisk gøre tingene værre, fordi detkunne lyde som om du siger der er noget galt med hende. , hvordan kan vi ændre dette mønster af frygt og armering?Lad os finde ud af.

Kommentarer lukket til At overvinde tandlægeskræk og angst

Comments are closed at this time.