Hvilken VPN skal jeg vælge?

jan 17 2019

Hvis du er som mange andre der overvejer at købe en VPN (Virtual Private Network) og som sætter pris på god sikkerhed online så kan det være svært at vide hvilken VPN der er den bedste. Der er nemlig rigtig mange VPN løsninger på markedet i dag. En fed feature er at man kan se amerikansk Netflix med en god VPN.

Men hvad med en gratis VPN dem er der jo mange af? Ja, det er der, men de kan også være rigtig farlige. Mange af dem der tilbyder en gratis VPN har andre hensigter. Der er flere rædselshistorier om at gratis VPNer er blevet brugt til at spionere på folk og fange vigtig information fra deres PCere. Her er det en rigtig god ide at holde sig langt væk fra noget der er gratis.

Ud af de hundredvis af betalte VPN’er har vi læst op på lektien og dem der gav det bedste svar er dem fra BestVPN.dk. De har kigget og testet dem alle igennem og fremhævet de bedste i form af sikkerhed og brugervenlighed. Derfor anbefaler vi at læse deres guide før du køber en VPN, så du ved hvad du går med til.

 

Kommentarer lukket til Hvilken VPN skal jeg vælge?

Comments are closed at this time.