Hjælp til at finde en super massør

feb 29 2016

Dette er en guide for folk, der forsøger at finde en god massage terapeut, der kan hjælpe med mange forskellige slags behandlinger

Og med tips til at finde en massør af høj kvalitet i dei nærområde. Den kan være fysiurgisk massage i Kolding, behandlings massage i Århus, eller måske en sportsmassage i Aalborg

Du skal shoppe rundt! Forvent at gå gennemgå flere massører, før du finder den rigtige.

Forvent høj standard — høfligt udtrykke dine præferencer, og hurtigt gå fra behandlere, der ikke behandler digrespektfuldt.

Kig efter massører med god uddannelse. Det gør ikke garantere noget, men det forbedrer odds.

Stil relevante spørgsmål:

Hvor længer varer sessioner og hvad koster de. En typisk, terapeut vil tilbyde dig en række muligheder, generelt 30, 45, 60, 75 eller 90 minutter. Spørg om prisen er for hands-on tid eller hvis indtaget er inkluderet det praktiske. Er der forskellige gebyrer for forskellige teknikker? Hos massøraalborg.dk, massørkolding.dk og massørårhus.dk er der gode priser og masser af ekspertise.

Måske din massage er dækket af forsikring?

Er der nogen ekstra gebyrer eller afgifter?

Tilbyder nogen særlige eller former for rabat eller løsninger? Hvor langt i forvejen skal du generelt at lave en aftale?

Hvad betyder det planlagte tidspunkt betyder, når du ankommer eller hvornår du bør være klar til at starte massagen?

Hvad er annulleringspolitikken?

Har du brug at bringe tøj til bedre oplevelse kliniske behandlinger? For eksempel, skal du bringe en badedragt, gymnastik shorts, eller træne BH at bære under massage? Skal du medbringe tøj til at skifte efterfølgende?

Du har ikke brug for at læse en bog om massage, men det ville være godt, hvis du har kendskab til en bestemt type massage du har valgt, nyttige oplysninger, praksis, tid, pris og så videre.

Her er et par gode råd til efter massagen

https://www.dr.dk/levnu/krop/brevkasse-boer-jeg-restituere-efter-massage

Kommentarer lukket til Hjælp til at finde en super massør

Comments are closed at this time.